Häll upp i en så bred form som möjligt. är att dela upp i två formar. Syftet är att få den att stelna/få en mousseliknande och jämn konsistens i frysen och det går fortare och blir jämnare om man får ut smeten i ett lager om ca 1 cm
Jag är tyvärr ingen fan av ädelost och har aldrig varit men det är min man så han fick göra ädelostkrämen till pepparkakorna när vi hade glöggfest förra söndagen
For my international readers. instagram 100kitchenstories. Det är sommar, det är sol och det är varmt. Det man helst vill dricka och äta är då något kallt och svalkande, som man kan ha förberett sedan dagen innan, som man bara kan plocka fram från frysen och som givetvis är hälsosamt och utan socker
Nåväl, tillbaka till kotletten som jag la i marinad kvällen innan och sen bara stjälpte ner i en ugnsfast form som jag skyade några gånger medan potatisen blev till knapriga klyftpotatisar i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.