Blanda äggulor, citronsaft, pressad vitlök och salt i en bunke. Häll crème fraichen i en annan bunke. Strila ner oljan under kraftig omrörning i crème fraichen
Madde tyckte också att den var god så hon bjöd på den i lördags också. Var på vinprovning hos Sandra förra veckan och hon bjöd på en sån riktig lyxig gourmet pizza, ni bara måste göra den
Idag begav jag mig ut i skogen tillsammans med Madde och hennes hund Salsa på blåbärsjakt och visst sjutton hittade vi på massor med blåbär…och myror…och mygg
Här är Madde, Sonat och rapsen. Gul, gulare, gulast skrev jag om senast, men gulare ska det bli. För efter att jag hade varit ute och fotat maskrosängar och rapsfält lyssnade jag på P1 där någon kläckte ur sig att man faktiskt kan göra maskrosmarmelad
Madde ville ha receptent på mina ugnsrostade tomater och jag såg att jag lagt in det förut i detta inlägg men med mat ifrån en hel middag så tomaterna får ett eget inlägg nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.