Jag åt upp hela den här helt själv alldeles nyss. Japp, det gjorde jag, och jag har inte dåligt samvete, mår inte illa, ångrar inget, skulle göra om det igen när som helst (okej, inte när som helst, men när som helst med start om typ tre timmar
Inte ensdagens mumsing. )Usch o fy, jag känner hur förkylningen kryper allt närmare mig. Men som tur är så har jag håla sista lektionen, så dagen blir dräglig
En hektisk eftermiddag har det varit, minst sagt, för frun i huset. I dag har tvättstugan nyttjats, papper har sorterats ur och in i pärmar, manikyren har gjorts, plus en hel massa annat intressant
Ja, det här är vad man kan ägna sig åten fredag, eller vilken annan dag som helst, jag hade bara en tråkig morgon, så istället för att plugga började jag pyssla och nu har snart hela förmiddagengått
Häll över i en bunke och låt svalna. Grått, regnigt och trist. Tända värmeljus till kvällsmaten idag. Låt gärna den stå och gotta i hop sig enliten stund innan du gör små biffar som du steker i smör
Rätten går att servera både kall och gratinerad, men vi åtden kall. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Lägg ett bakplåtspapper på enplåt. Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.