GodastechokladbollarnaDu behöver. Det gör emellertid att det tar lite längre tid för chokladbollarna att bli klara då smeten behöver stelna i kylskåp innan bollarna rullas
Rulla alla chokladbollarna. Låt chokladbollarna stelna i kylskåp innan de läggs i täta burkar. Kör med elvisp i 15-20 minuter. Nu ska chokladen upp några grader i temperatur igen och jag kör ca 10-15 sekunder på 400 w i mikron, beroende på hur mycket choklad det är
Jag gjorde ju chokladbollar när vi var på Gotland och de blev väldigt goda och gick både snabbt att äta och att göra =) Chokladbollar är något som jag tycker är väldigt gott att äta men inte gör så ofta men tänker att man borde göra oftare när man väl gör det
Otroligt goda och saftiga chokladbollar. Skulle faktiskt vilja påstå att dom är godare än dom vanliga. Detta otroliga och enkla recept har jag fått av min mamma
Det här är mitt favoritrecept på chokladbollar. Godastechokladbollarna (ca 20 st). Jag gillar när de är rullade i kokos, men det går bra med annan garnering också t
Jag har experimenterat mig fram till ett recept som ger jättemumsiga och nyttiga chokladbollar. Det finns massor av recept på liknande chokladbollar ute på nätet
Enligt mig är chokladbollar gjorda med Oboy istället kakao godare. Supergoda och något man vill ha i frysen för att ta fram och spontanfika på i sommar
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Får nog säga att det var den godaste grytan jag har gjort, sambon var lyrisk ☺. 2,2 kg märgpipa med ben (går ju såklart bra med en mindre bit) 4 st morötter 2 st gula lökar 2 msk tomatpuré 2 msk råsocker 6 dl rött vin 8-10 st vitlöksklyftor (hela) 3 lagerblad 10 st vitpepparkorn 3 tsk torkad timjan ½ liter kalvfond (jag tog 3 msk fond till 5 dl vatten) 20 st steklökar, gärna fler 10 st champinjoner smör rapsolja salt och peppar ½ kruka bladpersilja Börja med att ta två av morötterna, skala och dela i bitar, dela ochså den gula löken. 8-10 st vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.