100 g ädelost. 100 g riven ost. Skär fläskfilén i skivor och stek den därefter lägges i en eldfast form. Skär champinjonerna i mindre bitar och stek dem, lägges över fläskfilén
Och sen kan man njuta av dom goda chokladbollarna efteråt. Men det passar ju rätt så bra attgöraidag på mors dag tycker jag, för det blir en mysig stund tillsammans med barnen
Vi börjar med attgöra buljong på oxsvansbitarna. Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igår hittade vi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Vi tycker att maten är ännu godare, och ännu svårare att motstå. • Alla som fått chansen har gått över till mat med mer socker, fett och salt eftersom det är godare än frön och sallad
Speciellt kinamaten kan jag sakna, men det är faktiskt superenkelt attgöra hemma själv. Vi har ju bott i huset i två år nu och en av sakerna som jag saknar mest med att bo inne i stan är närheten till alla restauranger
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Vispa ur formen med vattnet och mät upp skyn. Rör ut mjölet i lite vatten. vatten. Ta ut steken och låt den vila i cirka 10 minuter. 7 dl sky plus 0,5 dl vatten 1 köttbuljongtärning 3 msk vetemjöl 2 dl matlagningsgrädde Till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.