Utan att fördjupa mig i för läsaren ointressanta logistiska detaljer, så kan jag beskriva det hela så som att barnen äter middag strax efter fem (det vill säga, med våra mått mätt ovanligt tidigt), i luckan mellan två aktiviteter
Fördela smeten i formarna och toppa med lite flingsalt. Citronknäck med pistagenötter och flingsalt2 dl grädde2 dl ljus sirap2 dl socker15 g smör(1 msk)1-2 msk citronskal, finrivet (2 citroner)1 dl pistagenötter, hackadeTill garneringflingsaltBörja med att ställa ut knäckformar på en bricka, riv citronskalet samt skala och hacka pistagenötterna, Blanda grädde, sirap, socker och smör i en tjockbottnad kastrull
Dessutom slutar det med att de fort är lika hungriga, vilket leder till gnäll och sura miner senare. Jag hade hittat en lite vissen broccoli i kylen och därmed blev dagens middag
Jag fyndade en ny kokbok med många spännande recept. Kycklingspett med chili- och cashewcouscous. Till lördagsdrink blev det Bacardi Razz med Schweppes Russian
Jag vet att jag som matbloggare borde älska en massa speciella fisksorter och samtidigt tala lyriskt om det enkelt fantastiska hos en stekt strömming eller en torskfilé med ägg och skirat smör
Jag fullkomligen älskar den sega lite krispiga skorpan ihop med det mjuka saftiga inre. En perfekt avslutning på en härlig söndag, jag bakade baguetter till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.