Och under tiden som jag funderar på när denna betydelseförändringen skedde – jag kom fram till att det hände precis då -så stod det plötsligt ett fat med chokladbollar i kylskåpet som sonen och hans kompis gick och plockade från
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Blanda kakao, mjölk och hälften av sockret i en kastrull och låt detta koka upp. Idag är det inte vilken dag som helst heller, det är dagen jag går på semester
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Inget som jag kan eller vill gå in på här, men jag har känt mig ganska låg och gått in i min egen lilla bubbla, samtidigt som jag avverkat vardagens sysslor
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget pådetta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Skär av det det översta möglet, ”locket”, på osten och lägg osten i en ugnsfastform. Det är min syster som har introducerat mig till detta goda som är superlätt att göra
Bröd påett kick. Ta ut, dela eventuellt och avnjut med smarriga pålägg. Ost och seitanskinka blev det på mina mackor, plus lite smör och krispiga grönsaker såklart
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.