Svartvinbärssaft är den i särklass godaste saften jag vet. Många säger att de inte gillar den men nog kan man ge sig sjutton på att de svarta vingummin i Basset-påsen alltid äts upp först (av alla)
Blanda samman allt ordentligt. Varma sommardagar med en temperatur uppemot 30-gradersstrecket dämpar kanske aptiten så där lite allmänt, men den varma maten lockar ännu mindre än den kalla
Den har jag kört varm den senaste tiden vill jag lova. En av de riktigt varma sommardagarna i förra veckan läskade vi oss med den här goda och svalkande melon- och jordgubbssoppan
Bred på tunnbröden, och rulla ihop den. Tärna skinkan riktigt smått, och blanda med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran
Jag brukar dubbla det och lägger då ut bröden som en stor cirkel istället för en halvmåne. Avsluta med det sista brödet, halverade körsbärstomater och den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.