Vad är bra vardagsmat för dig. För mig är det mat som är planerad och förberedd så det bara är att sätta igång med matlagningen när jag kommer hem från jobbet
På tredje plats hittar vi min popcornsoppa som är ett bidrag till månadens gröna. Och ser man på – rabarber- och jordgubbscheesecaken har återigen tagit sig in på listan och nu på en fjärde plats
Lucia är här och jag hann varken se luciatåget på jobbet eller på TVn i morse, hade bestämt mig för att baka dessa bullar idag men inte heller det kommer att ske
Novembertemat för utmaningen Månadens sötsak på bloggen Söta saker, är färgglatt. Vill ni läsa och se fler av mina bidrag till Månadens sötsak, så finns de här
Hejsan. Vad kul att du hittade hit. I denna bloggen kan du hitta massa smarriga recept. Läsa om mitt liv som bagare/konditor och lite annat smått och gott
I år kommer det att bli många recept innehållande saffran i adventskalendern, dels för att saffran är så sablans gott men också för att jag har väldigt mycket saffran i skafferiet
7–9 dl vetemjöl. ½–1 tsk stötta kardemummakärnor. Låt den jäsa under bakduk i 50–60 min. Grädda kransen längst ner i ugnen i 30–35 min. ½–1 tsk stötta kardemummakärnor
Ofta när man har främmande eller ska ha lite mys så åker en massa onödiga tilltugg fram på bordet, därför ville jag testa något nytt och framför allt nyttigt =)
Länge sedan jag höll på med mitt projekt äckel-veckan. Men lapskojs hör verkligen till den kategorin, jag minns verkligen hur det var när dom serverade det i skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.