”Tar man sig inte tid att ta hand om sig själv får man till slut ta sig tid att vara sjuk. ”. Frukost. Chiapudding gjord på havremjölk, chia, gojibär, hampafrön och kokosflingor med en klick chiahallonsylt gjord på hallon, chia och steviapulver
Kvällen innan (el. ca 6-8 timmar). Lägg 100 g naturella cashewnötter i blöt. På morgonen. Mixa ihop 1 1/4 dl mandlar, ½ dl valnötskärnor och ½ dl naturella solrosfrön
Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Det är så viktigt att få må bra själsligt också, och det får yogan mig att göra. Och när knoppen fått det den behöver så måste kroppen också få sin del av härlighet
Det handlar inte bara om att äta kalorisnål mat utan det är en matstil som får min mage att må bra. Fet mat och mycket socker mår jag riktigt dåligt av
För ett tag sedan bjöd Mattias på supergod älgfilé med whiskeysås och västerbottenspotatis. Det smakade väääldigt gott och jag håller med Tea som sa "sånt här kött kan vi väl äta flera gånger samma vecka"
) på måndag, men som vi firar på söndag. Det är svårt att säga på rak arm i och med att alla är olika och många faktorer spelar in (ålder, muskelmassa osv)
Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela sedan upp den i två bakpappersklädda långformar och grädda i nedre delen av ugnen på 150 grader i ca 2 timmar
Det enda kruxet må möjligtvis vara att lyckas forsla hem chipspåsen från Ica tillsammans med flera andra proppfulla matkassar utan att fullständigt krossa chipsen för ju större chips desto större munsbit och faktiskt enklare att göra då det blir lite pilligt med alltför små
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.