En gröt som man gör kvällen före och som sedan. Man kan variera gröten med olika bär, frukt, pumpakärnor, solrosfrön, kanel, kardemumma, rivet äpple mm mm fantasi
Ugnsbakad gröt är något av det godaste jag vet och jag snöar ofta in på det under vinterhalvåret. Ugnsbakad gröt kan ätas både till frukost, lunch eller middag för den har allt du behöver
Och då har det inte alltid gått att äta en ordentlig frukost. Men nu har jag börjat skärpa mig på frukostfronten så har jag börjat äta yoghurt eller fil och då jag på mina olika arbetsplatser har gjort egen müsli, men aldrig hemma så tyckte jag att det var dags
Rör i gröten. Dela dem i små bitar och blanda ner dem i risblandningen. 5 dl kall risgrynsgröt. 5 dl kall risgrynsgröt 2 dl vispgrädde 2 msk socker 2 tsk vaniljsocker 3 st apelsiner
Röd dag och ledig för många. Man vet dessutom precis vad det är man stoppar i sig och man kan anpassa den lite efter vad som finns hemma och vad man gillar
Att göra sin egen granola är dessutom busenkelt och känns riktigt lyxigt. Granola är underbart nötig, knaprig och smakrik tack vare tiden den får stå i ugnen och mysa till sig
Att göra hemgjord müsli är både enkelt och billigt. Variera precis som du vill med olika gryn och nötter, och vill man ha i russin eller annan torkad frukt tillsätter man det när müslin svalnat