Mmmmmmmm. alla chokladälskare där ute. akta er. Att baka en chokladkaka utan mjöl ger en speciell kaka. Den blir mer chokladig och "tryffelaktig" i smak och konsistens
Här kommer en chokladkaka därifrån som var mäktig god och mycket "chokladig". Jag är med i en facebookgrupp som heter Kakburken, där det hela tiden läggs upp det ena smaskiga receptet efter det andra
Tårtan är makalöst mäktig och god och alldeles alldeles underbar. Mitt enda tips är att inte välja något som är för sött, då blir tårtan nog övermäktig
En väldigt väldigt mäktig kräm men mintsmaken gör så att krämen trots det inte blir för mäktig ( vet faktiskt inte om ”för mäktigt” finns med i mitt vokabulär över huvudtaget
En liten god sötsak efter maten som inte skall vara för mäktig. LCHF Dessert med bakad chokladkaka, vaniljapnnacotta, blåbärs mousse, blåbär och torkat blåbärsströssel
Då det är en ganska mäktig efterrätt serverade jag det lena, söta fluffet i små skålar, men eftersom den är försvinnande god sa det bara slurp här hemma sen var fluffet slut
Tårtan smakar mycket choklad och är mäktig, man behöver inte äta särskilt stora bitar av den. Jag äter resterna av den fantastiska chokladtårtan jag bakade för ett par dagar sedan
Utrustning. 2 st (ca20,5x5,5 cm) runda sockerkaksformer. Värm ugnen till 175°C med galler i mitten. Smöra formarna, klä sedan botten i varje form med en rund utklippt bakplåtspappers bit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.