Jag har ätit många granolor i mina dar men ingen som har varit så delikat ochlyxig som denna. Samtidigt bidrar chokladen till en härlig, lyxig känsla som jag tycker det är alldeles för lite av i vardagen
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Lyxig chokladtårta. Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och rör ner det och sirap. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke och vänd försiktigt ner det i äggsmeten (för hand)
Det är gott, kan varieras på massor av olika sätt, billigt går utmärkt att förbereda, perfekt att frysa in hel eller i portionsförpackningar och kan till och med vara riktigt nyttig mat
Med tanke på alla recept på granolaoch müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Denna soppa får avrunda mitt fisk- och skaldjurstema, som inleddes förra torsdagen. På fredagar äter vi ofta pizza eller kallskuret och ostar, men - utan jäst, ingen kalljäst deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.