Torsk under citon- och spenattäcke. Hej allesammans. Ja, jag vet, det har varit ovanligt tyst här på bloggen den sista veckan, men det finns så klart en rimlig förklaring till det
Hej. Jag hoppas att allt är fint med er. Själv lever jag livet just nu. Kul på jobbet, kul med bloggen, kidsen mår fint (tvåochetthalftåringar är sjukt roliga, det är helt bisarrt vad de hittar på grejer
Blanda samtliga ingredienser till buljongen i en stor gryta och låt det koka ihop ca 30 minuter. Lägg ner kycklingfiléerna i buljongen och låt dem sakta sjuda 12-15 min tills köttet är genomtillagat (70° innertemperatur)
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Da’n före Da’n före Doppareda’n. Är ni laddade. Jag har läget under kontroll känner jag och jag och småtjejerna ska strax ge oss ut för lite julklappsshopping på småsaker som till julklappsspelet och så vill tjejerna hitta lite till sina syskon
I dag bjuder Najni på en klassiker från det amerikanska köket. Chicken à la King. Om rättens ursprung tvistar foodies än idag, men det mest troliga är att det var William King – kock på Bellevue Hotel i Philadelphia – som vi har att tacka för denna enkla men ack så goda anrättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.