Rör ihop majonnäs med srirachasås och ställ svalt. Tina sojabönor och mango (om den är fryst). Servera allt i värmda tortilla med sallad och rostad lök
Det är ett recept från Elle mat & vin. Idag gjorde jag dessa fishtacosmed hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
Många äter nog samma vanliga traditionella tacos gång efter gång, utan att ens tänka på hur mycket nya goda rätter man faktiskt kan göra , enbart genom små förändringar
Värdparet vi bor hos har tagit åt sig detta med hull och hår och bjöd på vegetarisk fishtacos gjord på halloumi i fredags, vilket jag dessutom passade på att ta steget längre och veganisera en egen batch av while we were at it
Lägg på några salladsblad och fyll på medmangosalsa, fisk och sist koriandermajonnäs. Gör nu salsan genom att tärna mangon och tomaterna (skär ut kärnhuset)
Finhacka koriandern och blanda med yoghurt till en dressing. Upptäckte bland annat att limen var spårlöst borta, måste ha glömt den vid kassan, och sedan så uteslöt jag mangon, bytte ut salladen och storlek på bröden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.