Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknande idag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Kycklinggryta gjort påresterna av gårdagen helstekta kyckling. Kyckling och lök bryns på svag värme. Här är ett förslag på vad du kan göra med resternapå din överblivna fågel sedan du till och med tröttnat på att fylla matlådan med rester
Principen att slänga i vad rester man har och kanske förstärka med grädde eller tomatsås och kanske någon grönsak, lök eller vitlök går att applicera på nästan vilka rester som helst
Här har vi en enkel, smarrig och nyttig lunch som du kan koka ihop på 10 min. Jag är helt frälst i grillad kyckling och när jag köper det så brukar jag ta bort skinnet
Och göra resterpårester. Omelett på grytan från dag tre. Att man kan göra god mat som ser relativt bra ut är ju ingen match om man åker och handlar innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.