Kladdkaka är aldrig fel, men på sommaren tycker jag det passar bättre med en ljusvariant och denna jordgubbskladdkaka är jätte god och underbart enkel att göra
Slå över vätskan över jästen så att den löses sig. Häll på mjöl i omgångar och arbeta degen väl. Desto längre du knådar degen, desto bättre blir brödets resultat
IngredienserPortioner. 8 125 g skållad sötmandel (125 g motsvarar ca 2 dl) 100 g socker (100 g motsvarar ca 1 1/4 dl) 4 äggvitor Smörkräm 4 äggulor 1 dl grädde 125 g socker (125 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 125 g smör Garnering 1/2 dl rostad, flagad mandel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.