Ett stenkast från Times Square ligger Sullivan Street Bakery, mitt i världens matmecca. Receptet på det här fina, rustika brödet kommer från Jim Lahey på Sullivan Street Bakery
När jag var i Branäs svängde jag förbi Jennys stuga och sa hej. Den såg spännande ut tyckte jag så jag gjorde den hemma här idag och gav den namnet Jennys kanelkaka
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad isbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
4,25 dl vispgrädde 200 g mjölkchoklad 2 marängbottnar, färidga 250 g hallon, färska eller frysta ev florsocker jordgubbar, till garnering blåbär, till garnering
8 hönökaka, halvmånar (eller polarkaka) 300 g färskost (t ex philadelphiaost). 1Leverpastejsfyllning - två lager400 g leverpastej 3 dl crème fraîche 100 g färskost (t ex philadelphiaost) 4 msk bostongurka
Det sägs att man faktiskt blir lyckligare av att äta choklad. Att det i den mörka kakaon finns något magiskt som kan fylla bröstet med glädje igen när allt känns sorgset och tomt
Än är det sensommarvärme ute men vi var ändå sugna på en god mustig soppa till middag igår. Den här soppan som min syster brukar göra är verkligen god och enkel
Heat oil in a large skillet. Add chicken pieces and cook until lightly browned. Remove chicken. Add remaining ingredients, heating over medium heat until well blended and dissolved
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.