Eftersom det var fredag när den här puddingen lagades så tyckte jag att den kunde lyxas till lite. -) Smörklickarna ovanpå innan det är dags för ugnen känns nästan som ett måste och de gör sitt till för både smak, yta och färg
Spoon pudding mixture into cream cheese mixture and mix until well blended. Once the cake has cooled, make multiple holes with the bottom of a wooden spoon over the entire surface of the cake
Men just korvstroganoff tillhör en av mina gamla älsklingsrätter från när jag var väldigt liten. Tror att det beror på vegetariantiden och på att man fan aldrig vet vad som är i den
-). Gillar att bjuda på lite plock med röror till som förrätt. Den är kraftigare i smaken än vanlig läsk och det passade perfekt att ha lite is och färsk mynta till
Så det känns somlite lyx i tillvaron tycker jag. Det går i perioder det där för mig, ibland tittar jag inte ens åt alla recept jag har liggandes, som papperslappar eller i kokböcker, utan lagar bara utifrån eget huvud
) Det blev lite jobbig när man doppa kakan i smälta choklad eftersom jag inte vet ’’vad skulle jag lägga de och hur ska jag lägga de blir fina’’ men det gick bra i slut
Rita med andre smeten som du har sparat. För att rita, ta man en del av smeten o färgar i önskar färger ( det räcker med 1-1,5 dl) Häll blandningen i formen ( på kexen)
Som ni ser på bilderna har jag lekt lite med det klassiska konceptet här. De är väldigt saftiga men lite mer "kakiga"och mindre luftiga än de bottnar vi kanske är mest vana vid här i Sverige
Först var jag lite skeptisk ifall kanelen passar i glasyren men den passade utmärkt. Dessa morotscupcakes består av en saftig morotskaka och en läcker färskost glasyr som är smaksatt med kanel
Midsommarcupcakes - banan- & vaniljmuffins med vaniljfrosting och färska jordgubbar. ) En testtårta till familjen - dels för att testa på att göra en halva och dels för att testa fyllningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.