Tangy Lemon Cupcakes with Meringues and Lemon CreamCheese Frosting Tangly, sweet cupcakes filled with lemon curd and topped with a smooth lemon frosting and meringues
Carrot cakecupcakes with cinnamon creamcheese frosting. Dessa morotscupcakes består av en saftig morotskaka och en läcker färskost glasyr som är smaksatt med kanel
I loved the cake the first time I made it but it was a bit to heavy to my liking so this time I made it whipped creamcheese instead of buttercream and it turned out just lovely
Light and airy cake layered with lemon curd, whipped cream and pulps from fresh passionsfruits. I just adore how sweet it looks when the curd, cream and passionfruit peeks out between the layers)
Jag vet förvisso inte om det är rätt att kalla den kaka, för det är en kombination av en "pokecake" (det vill säga en kaka med "hål i") och en brownie, som därefter har en chokladglasyr samt chokladvispgrädde som får den att likna
Honey Lemon CreamCheese Frosting. Spritsa frostingen på den svala cupcaken och servera. Grädda i ugnen i ca 12 min, tills en tandpetare som du stuckit i mitten av cupcaken kommer ut torr
Cream together the creamcheese and butter until light, fluffy and pale yellow in color. In the bowl of a stand mixer, cream together the softened butter, granulated sugar, brown sugar, pure vanilla and almond extracts
Vispa samman creamcheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Add 1 cup sour cream, ½ cup oil, 1 tsp vanilla, ¼ tsp salt and whisk on low speed until well combined. Let cake rest in the pan 15-20 minutes then remove ring and cool until room temp or just warm. 1 cup sour cream
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.