Enklast är att jobba med en kaka i taget. Medan du väntar häller du upp strössel i olika småskålar. När du är nöjd med glasslagret lägger du på en kaka på toppen, klämmer försiktigt ihop så att den fastnar
Stansa sen varje kaka med ett glas, alltså jämna till kanterna och ta bort överflödig deg. Men idag kände jag för att prova ett kakrecept som faktiskt följde med stämplarna
Är du sugen på morotskaka men vill slippa äta matfett, socker, mjöl OCH disk. Då kan du göra dessa råa bollar som inte bara är hälsosamma för dig, utan de är även fruktansvärt goda
Den går lätt att variera, både innehåll och konsistens kan ändras med mycket små medel. Somrigkaka med nektarin och hallonHär kommer receptet på den underbara kakansom vi åt på vår lilla nationaldagsmiddag
Rulla små bollar. Som jag skrev i det förra inlägget om Cakepops/Cakeballs gillar jag inte att baka med "köpta" kakor i receptet eftersom det inte blir hembakat på riktigt då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.