Jag använde mig inte av så många dl-mått utan jag kände att det var en dag då känslan fick styra. Tillsätt lite vetemjöl tills degen inte längre kladdar utan känns mjuk och lätt men inte smetig eller direkt degig
Jag gillar pajer men det är inte så ofta jag gör dem, de är perfekta att ta till när man har många gäster… en buffé med olika pajer är inte så dumt, då kan man ta vad man gillar
Köttet ska grillas på hög temperatur på grillen och det ska inte övergrillas. Låter bra mycket bättre på engelska, där köttdelen kallas Butcher´s Steak, Hanger steak eller Flat iron steak
Men jag klarar inte att bli väckt före fem på morgonen och att därefter inte få somna om ordentligt. Hela dagen blir helt förstörd och jag fungerar inte som "sig bör"
Jag hittade lite trött blomkål i grönsakslådan (vet inte hur den hamnat där), lite gröna ärtor i frysen och en extremt torr parmesanskalk i en plastpåse
Maten blev väldigt lyckad och efteråt tänkte jag att nu vill jag inte laga mat på flera dagar. Förhoppningsvis inte så mycket ekonomisk turbulens i varje fall
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
På bilden är dock inte de krossade kexen med som jag hade i botten på glasen som jag bjöd på. Antingen som Helena och smaksätta med ägglikör eller varför inte cointreau
Inte helt. Jag ligger och försöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.