Receptet kommer från boken "Tårtor med Linus" skriven av Linus Larsson. 1. Börja med chokladbollssmeten. Mixa de torra ingredienserna till ett fint pulver i en matberedare
Vi gjorde lite ändringar i förhållande till Linus recept mest pga att inte alla ingredienser fanns hemma plus lite tidsbrist, men prova gärna Linus version, för den låter helt fantastisk
Linus hade en kompis på besök så jag fick ju säkerställa att han åt nötter först. Bred nötchokladen på kakan och låt stelna(jag ställde kakan i frysen ca en halvtimme för att stelna snabbare) Linus hade en kompis på besök så jag fick ju säkerställa att han åt nötter först
Men då har Linus sagt ett flertal gånger att det är godare med saffran än vanilj, så gjorde slag i saken och testade snöra ihop en pannacotta med saffran, oh boy så gott det var
Linus Hallgren. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl (ca 3,5 dl), salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
Nu har jag bakat med Linus igen. Wow wow wow. Det här brödet med massa smak, blir luftigt och gott. Ingen surdeg denna gång, så detta bröd går snabbt att göra
Linus som vanligtvis bor i Göteborg var hemma i Skåne så han fick äran att hänga med oss en stund. I söndags hade jag en riktig mysdag med bästa tjejkompisarna Emma och Malin
Igår hade Linus en kompis hemma, vilket många gånger gör mig lite fundersam när det gäller maten. Alla barn har ju olika matvanor, och alla barn har olika smak
Linus och Marcus är 2/4 av Burgarrecensionsteamet Burgerdudes som driver världens största burgarrecensionssite under samma namn och som varit en stor del av att driva på hamburgartrenden i Sverige
Linus skickade meddelande via messenger ifrån skolan idag. Jag har suttit lite vid datorn idag och sänt iväg två blogginlägg redan och börjat spåna lite på en inbjudan till Linus konfirmation
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.