Det ju super gott. Men idag gjorde jag en torsk gratäng i ugnen ändå. Potatis. Peppar. Toppa med räkor. Vispaihop grädde, philadelphia ost, hummerfond i en skål
Salt & peppra samt. 5 portioner9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 1pkt bacon
Det ju super gott. Men idag gjorde jag en torsk gratäng i ugnen ändå. Potatis. Peppar. Toppa med räkor. Vispaihop grädde, philadelphia ost, hummerfond i en skål
Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. Salt & peppra samt krydda efter smak. Ha på grädde & på med osten & in i ugnen till osten fått färg
Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.