Kokosmjölkens sötma blir en god kombination med lingon. Ingredienser, 2 glas. 2,5 dl kokosmjölk (eller kokosdryck säger en del istället, inte den tjocka varianten på burk)
Jag får ju inte som så många andra bloggare gratisprover från fabrikanterna, så mina bedömningar av det jag äter och skriver om är helt opåverkade av â€mutorâ€
Värmen likaså och här regnar det med jämna mellanrum. Iste är väl inte riktigt det en längtar efter att svalka sig med nu, utan kurar snarare i soffan med raggsockor på och kupar händerna om stora varma tekoppen
Det viktigaste är ju att man själsligen finner ro och att man har god hälsa. Att jaga det perfekta livet med den snyggaste bilen, den senaste telefonen, de senaste modenyheterna, och inreda med den trendigaste prydnaden är kanske inte den rätta vägen att gå då det gäller en mer ekologisk hållbar värld, där vi mår bra både kroppsligt och själsligt
Solsken, blå himmel och man har nästan, nästan kunnat inbilla sig doften av gräs. Kallt är det dock fortfarande så det dricks en hel del te här och till te behövs självklart småkakor
Solsken, blå himmel och man har nästan, nästan kunnat inbilla sig doften av gräs. Kallt är det dock fortfarande så det dricks en hel del te här och till te behövs självklart småkakor
Ta upp påsen och låt teet kallna. Blanda med juice och is. Skiva citron och grovhacka myntan. Lägg i tepåsen och honungen, låt dra 5 minuter. Varva citronskivor, te och mynta i 4 höga glas
Blanda mjöl, husk, bakpulver och salt. Vispa äggen fluffiga och vänd ihop med resten av ingredienser. Ställ muffinsformar i muffinsplåt och fördela smeten med två matskedar
Och så har vi förstås lite spirulina i vilket gör den vakckra färgen. Vispa ihop (med handvisp) chiafröna med vätskan (vi brukar blanda lite olika av vad vi har hemma) och spirulinan i en lite större skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.