För att motivera er till att baka bullarna själva i år (och många fler gånger framöver) tänkte jag dela med mig av hemligheterna som garanterat ger dig hembakta bullar i samma klass som konditoribullarna
Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig. Zoega’s är så mycket godare än det bryggkaffe som finns att köpa på Grekiska och Turkiska affärer, så det åker alltid med några paket i väskan
Så här har jag provat mig fram till att det passar mig bäst. Låt smörkrämen falla ut mot sidorna. Har det också hänt för dig att du får "bilringar" på din botten
Dessutom slänger jag alltid in nästan alla mina Mums mums i frysen, då blir de härligt sega. En köksassistent med vispfunktion rekommenderas ifall man inte har något större tålamod
Vi har alltid kallat den för just mandeltårta. Detta bageri blev sedemera företaget Almondy , vars olika varianter av mandeltårtor de flesta någon gång smakat på
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Chris, Elinor, Veronica, Johanna, Emma, Lii, Michael för att ni ville komma och fira mig. Jag var lite nervig där ett tag ifall moussen skulle få rätt konsistens eller ej, men det gick vägen
Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Ha en bra måndag & en bra start på ny vecka. Sätt ugnen på 225C. Dessa kakor heter i original Adventspinnar, men jag tycker inte alls om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.