Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
Vad vill man egentligen berätta när man gästbloggar hos någon annan. Jag driver alltså matbloggen Min Lilla Kokvrå, med ett stort fokus på enkel vardagsmat
ca 100 gram Philadelphiaostca 100 gram romtemperert smørca 300 gram melissaft av en halv sitron eller limeFarge, jeg brukte Wilton Violet - geléaktige i konsistensenPynt - perlemorkuler fra WiltonMuffinsformene i lilla med liljetrykk er også fra WiltonSlik gjør du
Rosta pinjenötter i torr stekpanna (passa noga. Till dessert hade jag gjort pannacotta (med mortlad kardemumma ist för vanilj och lite mer grädde i förhållande till gelatinblad enligt receptet) som jag sen toppade med rabarber som jag kokat med smör, socker, vanilj och krossad kardemumma
Skala potatisarna och skölj dem. Skär dem i tunna skivor. Varva potatisskivorna i en välsmord eldfast form med margarin, salt, peppar och pressad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.