När jag och min familjvar i Stockholm för ett tagsedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jagcheesecake, ändasedan dess harjagvarit sugen på attbaka egen cheesecake
Nu är jagtillbaka igen. Var ett tag sen som jaguppdaterade bloggen. Men nu är jagtillbaka. Här kommer ett recept som jaghittade på Jennys matblogg som jagbakade till morsdag
I höstasvarHela Sverige bakar mitt och F. s favoritprogram. Jagälskarbakning, F tycker om bakning och hangillarTV-program som är tävlingar, så det blev en bra kombo
Allmänt. I lördags bjöd jag över mamma och pappa och mormor på påskfika på förmiddagen, googlade runt lite efter något gott attbaka och fastnade för den här smarrigaskapelsen, snickers cheesecake
När mankanske inte har supermycket tid attfixa en efterätt, så är detta receptet perfekt. Det ser dock ut som det tar mycket längre tid, när manspritsar dom så otroligt fint i dessa små glas
Förra helgen hade vi några vänner över på grillkväll. Efter all den fantastiskamaten som min käramanhadefixatvar det dags för min cheesecake med färskajordgubbar och hallon
Då var det dagsattdela med mig avnyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Inte oftajag äter sådana här efterrätter men ibland får man ju göraundantag, eller hur
Igår firade vi Jonnys födelsedag med ett litet kalas. Som jag skrev i förra inlägget så grillade vi fläskkarré som vi serverade med sötpotatispuré och basilikamajonäs
Här kommer jag med en underbar god cheesecake, kall och saltig men ändå söt i smaken. Min favoritkaka är en god färsk Snickerskaka, men hur gott vore det inte attgöra den kakan som en cheesecake istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.