Jag använder elvispens degkrokar på låg hastighet. Häll upp SP. n på plastfolie och plasta in väl, jag har dubbelt lager plastfolie runt hela och avslutade med en vanlig fryspåse
även denna med SÅ bra SP. Enl VV's ursprungliga recept så är det 500 g potatis och 250 g morötter och bara 4 dl vatten men jag hade 550 g potatis och två stora morötter, morötter är gratis så varför väga. 5 portioner a' 3 SP. 1 fp (380 g) kikärtor. Servera gärna med nåt gott bröd (extra sp för det då) 500 g potatis och. 5 portioner a' 3 SP. 1 fp (380 g) kikärtor
Spacklad med jordgubbssmörkräm och täckt med Sp. Hade ju helt glömt bort att visa er tårtan jag gjorde till Jamie´s dop förra helgen, den tog sammanlagt 21 timmar att göra men de är ju fördelat på många arbetstillfällen, bara vagnen krävde 5 arbetspass
Sp här i Midsommartider brukar det bli en hel del av både rökt fisk och kött. Sås med smak av sommar. Som ett gott tillbehör till dem kommer här en av mina Favoriter i Repris
16 sp/portion (räknat på ICAs tagliatelle-billigare än Barilla), Om man använder 7 % matlagningsgrädde istället så blir rätten 10 smartpoints per portion
Strö över mjöl och späd med kycklingbuljong. 400 g lövbiff (6 SP). 1 msk vetemjöl (1 SP). 2 dl gräddfil (13 SP). Totalt blir det 5 SP/port för biffstroganoffen. 400 g lövbiff (6 SP). 1 msk vetemjöl (1 SP). 2 dl gräddfil (13 SP)
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Under tiden rulltårtan gräddas så kan du förbereda ett bakplåtspapper och strö ut socker (cirka ½ dl) jämnt över den
Värm ugnen till 180 grader. 8 smartpoints/portion, lägg till sp för eventuell potatis. 8 propoints/portion enligt receptet, lägg till pp för eventuell potatis 2 skivor dagsgammalt vitt bröd. 8 smartpoints/portion, lägg till sp för eventuell potatis
500 gram kycklingfilé, 1 burk kokosmjölk, 1 kryddpåse Asian Spices Paneng Red Curry, 1 tsk matolja, valfri mängd av wokgrönsaker. En portion blir då 12 sp. Lägg till sp för ris eller nudlar (4 sp). 12 sp L
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna med smörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.