Tiden rullar på ,hinner inget nu för tiden, klipper jag inte hundar, så gör jag naglar, så galet kul MEN helt galet va man jobbar mycket, tur att jag har ledigt en dag i veckan i alla fall,många söta som undrar varför jag aldrig uppdatera, men tiden har inte funnits bar
I fredags var vi på konferens hela högen hos Matsällskapet i Solna. Förutomkonfererande så åt vi en väldigt god lunchbuffé (vilket jag såklart glömde ta foto på)
=D Fredagskänslan är en helt annan när man står inför ledig helg, kan jag tala om. Idag har jag varit i farten mest hela dagen, först på jobbetoch sen här hemma, har städat lite, bakat och lagat mat
Har jobbat många dagar i sträck nu, så idag kändes det riktigt skönt att va lite ledig. Rå kallt var det ute , så efter att lämnat dottern i skolanoch gått en promenad med Ester så letade jag upp ett recept på matbröd jag blev riktigt sugen på att testa
Åh, åt en sådan galet, enkel, men vansinnigt god middag igårkväll. Tog för ovanlighetens skull ledigt från köket i dagarna två och igår tog mannen över kastruller ochstekpannorochtrollade fram detta
Ledig helg, så jäkla sweet och ingenting är inplanerat, njutbart. Januari jobbmånad är klar och det blev inget vabb eller sjukdag denna månad, ibland ska man ha tur
Idag har jag och skruttan varit lediga, så skönt att göra lite vad som faller mig in. Jag fick lust att baka, så det blev först lite Morotsbrödoch sen även Päronmuffins med kardemumma
Godknows I need them. Inget ontom dem, jag är grym på att få till det till vardags, men lusten att laga länge ackumuleras under veckan och måste få utlopp
Här ekar det tomt känner jag. Igår vaknade jag upp och var full av känslor. Fast efter en skvätt tårar, koffein i kroppenoch pepp samt kramar från mamma, blev det bättre
På lördag ska vi ha loppis här på gatan - hoppas jag blir av med så mycket som möjligt. Samtidigt tänkte vi ha lite fikaförsäljning, det hade vi förra året och det gick riktigt bra
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka ochbaconsom fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.