Man är ju aldrig så kritisk som närdet kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
men slutsnackat om glögg, här kommer iallafalla mitt bästa recept på kyckling. ta då ut den och låta vila några minuter och sedan ärdet bara att hugga in
En tisdag i april är sällan särskilt upphetsande och då ärdet bra att ha lite god mat att tillgå. Beslutet att vända biffarna i grillpannan och servera dem medium/rare var därför lätt
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Trenden med makroner borde minst sagt vara i sluttampen, det betyder dock inte att de inte är uppskattade istället för en chokladbit till kaffet i slutet av kvällen
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Krångla till maten det kan man överlåta till dem som är professionella. ) Använd gärna en ingrediens mindre än en för mycket och fokusera på dem ingredienser du känner till och lär dig använda dem på ett bra sätt fullt ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.