Jag jobbar imorgon kväll också och har sen ledigt två dagar igen. Idag har Tiril varit på förskolan eftersom hon var feberfri igår och väldigt pigg, och allt har gått bra
Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. Rensa grillad kyckling och skär i bitar. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Lägg i en bunke och strö över. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig. En ganska så fullbokad vecka blir det denna vecka med, mycket på agendan som utbildning på jobbet och på fredag begravning
Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Stimla kycklingen och paprikan. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
Tänkte jag kör igång lite smått med veckans matsedel igen, snart är ju alla i familjen tillbaka till vardagens rutiner igen och det är ju i huvudsak när Mattias jobbar som vi behöver handla i förväg ändå
Chili sin carne, variera med matvete eller mathavre som tillbehör ena dagenoch bröd en annan dag. Samtliga rätter går utmärkt att spara i kylen i flera dagar om de kyls ner snabbt och blir goda när de blir uppvärmda
På ledig tid har jag fullt upp med att märka upp kläder till bytardagen, och vi har också rensat leksaker, barnen har själv fått säga till och Tiril har faktiskt varit ganska duktig tycker jag
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.