Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller en lättare lunch. Det är viktigt att du smakar av marinaden, främst när det gäller mängden limesaft, så att det inte blir för syrligt för din smak
Det börjar bli mycket snack om Paleo överallt. Det är enormt stort i USA, framförallt bland de som håller på med Crossfit, och det dyker upp allt flerPaleo-kokböcker och bloggar
rekommenderar varmt Pangasiusfile som är helt underbar. 400 g fiskfile (kanske inte torsk just nu). Tina fisken (om fryst) så den kan skäras i bitar, lägg dessa i en smord form och "förkoka" 10 minuter i 225 grader
Sallad med lite paprika eller några körsbärstomater, rödlök och gurka + 1 burk tonfisk i vatten 70 g + 1 msk curry och limedressing från Lallestedt = ca
I think I used salt, pepper, chopped garlic and fresh chili last week, then I butter fried fresh, green asparagus and topped with finely chopped parsley
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.