Planerar ni midsommarbuffén för fullt nu. Eller är det redan självklart vad som ska finnas där. Sill, lax, ägg och lite annat och sen jordgubbar till efterrätt, eller
Bästa LCHF-pajen. Det ska vara enkelt att laga mat, jag menar. vem orkar och har råd att köpa hundra ingredienser till varje recept om man samtidigt försöker göra en livsstilsförändring
Bakning (kakor mm). Lchf-paj med jordgubbar och rabarber. Maj 23, 2015 18. 52. Rabarberns växer så det knakar i trädgården och det är ju så himla trevligt att använda det man odlat själv när man lagar mat eller bakar
Färdkost. Idag bär det av hemåt mot Sverige igen, efter 5 fina veckor i vår hyrda lägenhet i Alanya. Vi har haft härligt väder första halvan av tiden, sen växlande med iskyla från bergen, storm, regn och solglimtar emellan
Jag äter ofta ugnsomelett numera, eller lchf-paj som jag också kallar det när jag struntar i pajdegen och bara har den goda äggstanningen som jag smaksätter på olika sätt
Lchf-paj med kyckling och gorgonzolaFör. 4 personer1 grillad kyckling (dela i mindre bitar)1 paket stekt bacon½ röd lök200 g broccoli2 dl grädde2 ägg150 g gorgonzola150g cremey blue cheese (castello)8st mozzarella bollarSätt ugnen på 200 grader
En intensiv helg med alldeles för lite bloggande är nu över och en ny arbetsvecka är här. En arbetsvecka med tidiga morgnar för att kunna sluta tidigt och åka hem till barnen som är ensamma hemma och jag hoppas även hinna njuta av solen några timmar
Originally posted on Nilla's Kitchen. Blåbären är här. Jag har nedan beskrivit ett sätt att göra en lyckad smulpaj med blåbär men det finns flera sätt att få till en bra smulpaj utan gluten, mjölk eller vitt socker
När jag skulle baka pajer till helgens kalas ville jag testa ett nytt recept. Jag hittade ett väldigt ostrukturerat recept som gjorde att av de 4 LCHF-pajerna jag bakade var bara 2 av dem likadana
Persikor är egentligen ingenting som hör hemma i LCHF-kost, men eftersom just de här persikorna odlats i mina föräldrars växthus så ville jag göra något extra gott av dem
Originally posted on Nilla's Kitchen. Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Tiden går så otroligt fort och denna veckan var det återigen min tur att bjuda på kaka på jobbet. Jag hade siktet klart på vad jag skulle prova den här gången för receptet hade jag hittat på bloggen 56kilo och det såg helt oemotståndligt ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.