Förra veckan blev ju också en ”kort-vecka” och man blir lite vimmelkantig då man inte längre håller reda på vardag och helg när dom kommer sådär mitt i veckan men dom nyttiga lunchlådorna fick iallafall tre dagar förra veckan och här kommer den första dagen
Servera med en god sallad (idag blev det bladspenat och minipaprikor och en skvätt god olivolja). Ofta slänger jag ihop en omelett till lunch – snabbt, gott och mättande
Hetta upp stekpannan med kokosolja i. Vispa grädde och ägg med en gaffel. Går det segt med att få den att stelna kan man lägga ett lock över någon minut
s FB-sida och sedan ändrade jag liteoch la till en del ingredienser. Klä en brödform med bakpapper. LCHF BRÖD1 limpa6 ägg250 g keso1 dl hasselnötsmjöl2 dl mandelmjöl0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön0,5 dl sesamfrön2 tsk chiafrön2 tsk hela psylliumfrön1 tsk salt2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1. Grädda på nedersta falsen i 175 grader i ca 75 - 80 minuter
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.