Grönsaker och Sallad,. Det känns så nyttigt, och man känner sig så "lätt" i kroppen efteråt. Gjorde en salladsdressing/sås av ädelost och cream fraiche
Fisk och Skaldjur,. Grönsaker och Sallad,. Tisdag och fisk på menyn. Till det blev det gröna bönor, fetaostfyllda tomater som doftade dragon och pepparotssås
vispa ihop cream cheese och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesan, vispa ordentligt. Häll smeten på en plåt med bakplåtspapper och bred ut till en jämn botten
Det blev sallad med vattenmelon och fetaost idag, men inte som huvudingrediens. Det var ungsstekta kycklingben och en kräm gjord på ädelost, som fick ta största platsen idag
Grönsaker och Sallad,. Onsdag, och dags för ytterligare ett tips på kryddsmör. Har väl snöat in på smör, men det blev jättegott, och man slipper hitta på sås hela tiden
Ursprungsreceptet har jag lånat från ”Erikas LCHF till vardag och fest”. Till barnen kokade jag potatis och till och med Milly satt och plockade och tyckte det var mumsigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.