Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Då passade det ju utmärkt att testa att göra en vitkålsgratäng till köttet som jag stekte och passade även också på att använda upp bearnaisesåsen som blev över från lördagens middag
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Eftersom en av oss kommer från äpplenas förlovade land, Skånes östkust, så var vi sugna på att göra något med denna frukt
Första plåten jag bakade brände jag delar av men andra plåten blev jättebra. Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott
Söndagsmiddagen idag, blev en vitkålsgratäng med massa ost. Låter lite konstigt, men gott blev det. Nästa steg blev att, filén och den kalla marinaden åkte ner i en gjutjärnsgryta, och fick koka där på svag värme,
Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också. Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd
Resultatet blev att inspirationen för att laga mat, försvann i röran. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.