Laxtårta med löjrom och kräftstjärtar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 skivor landgångsbröd
  • 1 rund bakform, ca 23 cm i diameter
  • 2 dl crème fraiche 34%, hårt vispad
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 2 msk tomatpuré
  • 300 g varmrökt lax, hackad
  • 4 ägg, kokta och hackade
  • 1/2 dl dill, hackad
  • citronsaft
  • salt, peppar
  • 300 g naturell färskost, t ex philadelphia
  • 1 dl grädde, vispad
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 1 citron, rivet skal
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • salt, svartpeppar
  • 1 burk kräftstjärtar med dillsmak
  • 50 g löjrom
  • 50 g ärtskott
  • 150 g grön minisparris, kokt
  • 1 dm gurka, i sneda tunna skivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.