Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittarmed citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Receptet kommer från Ica och egentligen ska man använda najadlax som är en blandning mellan gravad och kallrökt, men jag hade bara vanlig gravad och det går säkert lika bra med vanlig kallrökt också om man vill det
Blanda ihop osten och wasabin och smaka av med salt och peppar. Laxsnittarna är goda som tapas, till buffén, till utflykten eller som en lyxigare smörgås
Inlägget Laxsnittarmed färskost till midsommar dök först upp på ZEINAS KITCHEN. DETTA INLÄGG PRESENTERAS I ANNONSSAMARBETE MED POLARBRÖD Läckra munsbitar med lax serverade på tunnbröd
Blanda färskosten med pepparrot och citronsaft, smaka av med salt och peppar. Rulla ihop brödet från sidan med fyllning så fäster färskosten bra på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.