Laxfrittata 8 ägg 2 dl mjölk salt peppar 1 gul lök (stor) 2 klyfta vitlök, tunt skivade 4 potatisar, kokta, i skivor 2 dl västerbottensost, riven 300 g lax, i tärningar 65 g bladspenat 1 kruka färsk dill, i vippor neutral olja och smör, att steka i www.koket.se
Laxfrittata Ingrediens. 8 ägg. 2 dl mjölk. 1/2 lök. 3 klyftor vitlök. 5 kokta potatisar. 2 dl riven västerbottenost. 300 g färsk lax MatildasMat
LaxfritataLaxfrittata. Laxfrittata. Mums, nu har jag och föräldrarna festat på laxfritata. Så otroligt gott och hälsosamt Finlandssvensk i London
Laxfrittata Skala och hacka löken. Dela broccoli och blomkål i små buketter. Fräs löken nästan mjuk i en stekpanna med olja Hemmets Journal
Laxfrittata Ansa champinjonerna och skiva salladslöken. Skölj spenaten och låt den rinna av. Fräs champinjoner, salladslök och spenat i en stekpanna i smör Hemmets Journal
Laxfrittata Skala och hacka löken. Dela broccoli och blomkål i små buketter. Fräs löken nästan mjuk i en stekpanna med olja Hemmets Journal
Laxfrittata med fetaostsås Strimla laxen och skiva potatisen. Vispa upp äggen och vispa i dill, salt och peppar. Lägg lax, potatis och ärter i en smord ugnsfast form Hemmets Journal
Laxfrittata med spenat- och fetadipp Mosa fetaost och blanda med crème fraiche och spenat. Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Ställ kallt fram till servering skanemejerier.se
Laxfrittata Skär squashen i skivor och klyfta tomaterna, fräs tillsammans med hackad vitlök i oljan. Vispa samman ägg och lägg i laxbitarna Matklubben.nu
Laxfrittata med västerbottenost, blomkål och broccoli Till lunch lagade jag en jättegod och enkel rätt. Smakrikt och samtidigt nyttigt. En ny favorit. Till 4 personer justnujusthar
Laxfrittata 1. Ansa champinjonerna och skiva salladslöken. Skölj spenaten och låt den rinna av. Fräs champinjoner, salladslök och spenat i en stekpanna i smör Hemmets Journal
Laxfrittata med fetaostsås 1. Strimla laxen och skiva potatisen. Vispa upp äggen och vispa i dill, salt och peppar. 2. Lägg lax, potatis och ärter i en smord ugnsfast form Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.