Laxfrittata 8 ägg 2 dl mjölk salt peppar 1 gul lök (stor) 2 klyfta vitlök, tunt skivade 4 potatisar, kokta, i skivor 2 dl västerbottensost, riven 300 g lax, i tärningar 65 g bladspenat 1 kruka färsk dill, i vippor neutral olja och smör, att steka i www.koket.se
Laxfrittata Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop ägg, grädde och salt och peppar. Skölj grönsakerna och skär ner i mindre bitar och lägg i smord form Recept.se
Laxfrittata Ingrediens. 8 ägg. 2 dl mjölk. 1/2 lök. 3 klyftor vitlök. 5 kokta potatisar. 2 dl riven västerbottenost. 300 g färsk lax MatildasMat
LaxfritataLaxfrittata. Laxfrittata. Mums, nu har jag och föräldrarna festat på laxfritata. Så otroligt gott och hälsosamt Finlandssvensk i London
Laxfrittata Skala och hacka löken. Dela broccoli och blomkål i små buketter. Fräs löken nästan mjuk i en stekpanna med olja Hemmets Journal
Laxfrittata Ansa champinjonerna och skiva salladslöken. Skölj spenaten och låt den rinna av. Fräs champinjoner, salladslök och spenat i en stekpanna i smör Hemmets Journal
Laxfrittata Skala och hacka löken. Dela broccoli och blomkål i små buketter. Fräs löken nästan mjuk i en stekpanna med olja Hemmets Journal
Laxfrittata med fetaostsås Strimla laxen och skiva potatisen. Vispa upp äggen och vispa i dill, salt och peppar. Lägg lax, potatis och ärter i en smord ugnsfast form Hemmets Journal
Laxfrittata med spenat- och fetadipp Mosa fetaost och blanda med crème fraiche och spenat. Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Ställ kallt fram till servering skanemejerier.se
Laxfrittata med västerbottenost, blomkål och broccoli Till lunch lagade jag en jättegod och enkel rätt. Smakrikt och samtidigt nyttigt. En ny favorit. Till 4 personer justnujusthar
Laxfrittata 1. Ansa champinjonerna och skiva salladslöken. Skölj spenaten och låt den rinna av. Fräs champinjoner, salladslök och spenat i en stekpanna i smör Hemmets Journal
Laxfrittata med fetaostsås 1. Strimla laxen och skiva potatisen. Vispa upp äggen och vispa i dill, salt och peppar. 2. Lägg lax, potatis och ärter i en smord ugnsfast form Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.