Servera laxkubernamed rödlök, dill och senapssås. Det är inte lätt att vara miljömedvetenlaxätare. Favoriten är Salmalax, en superfärsk lax som odlas ute i havet i stora kassar med mycket svängrum och som filéas och packas bara fyra timmar efter den har fångats
Den här varianten, med grahamsmjöl, kommer nog intemed i boken eftersom den i slutänden blev lite lik rågsurderdegsbaguetten, men det är en bra baguette
Jag har inteså mycket till övers för plasttråg och färdiga fabrikat. Det bara ville sig inte. Eftersom jag är med i deras smakpanel så kändes det extrakul att se nyheten Lax i Dillsås i butik
krydda laxenmed citronpeppar och örtsalt och lägg i en ugnsfast form. i veckan blev det en god sås till ugnsbakad lax som kvalar in som vardagsmiddag därför att det var så lätt och gick fort, men smakmässigt är det helt klart lördagsfint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.