Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper. Smaka av med salt och cayennepeppar. Hollandaisesås. Pensla laxenmed olja och krydda med krossad rosépeppar och salt
Det blev laxmedhollandaisesås och visst är det gott medhollandaisesås till fisk nån gång ibland, ljuvligt gott verkligen, men att kalla det för kungen bland såser tycker jag är lite att ta i, en god bea är minst lika god om inte godare och aioli med
Bara på med olja, salt och peppar. Hollandaisesåsen gjorde jag själv, det är ju så lätt och blir så mycket godare + att man slipper alla onödiga tillsatser
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.