Stekt panerad fisk. Stekt panerad fisk. I början av 2000-talet jobbade jag några år som "mattant" i skolan. ca 3 - 4 portioner. 1 - 2 ägg. ½ -1 krm malen vitpeppar. Lägg i fisken och stek den på medelvärme några minuter per sida eller tills den är ca 54 - 55 C inuti. ½ - 1 tsk torkad dill. ca 3 - 4 portioner 400 g vit fisk, t. 1 - 2 ägg. ½ -1 krm malen vitpeppar. ½ - 1 tsk torkad dill
Nu när jag är sjukskriven efter min operation så blir det ju en del tv-tittande på dagarna. -) Den här rätten gjorde Gordon Ramsay i hans "The F-word" program och jag snappade genast åt mig receptet
Hälleflundra. 600 g hälleflundra skuren i à 150 g portionsbitar. 50 minuter 600 g hälleflundra skuren i. Hälleflundra med brynt smörsås, gurka och blomkål
Älskar panerad mat. 1-2 ägg. 1-2 ägg salt. Fisk, kyckling, ost eller vad som helst. Ofta förknippas panerat med onyttigt men det behöver det inte alls vara
ströbröd, ex-vis Japansk Panko. ströbröd, ex-vis Japansk Panko. Glöm inte att tävla om ett bak-kit, (tävlingen pågår t o m den 6 november). 1-2 msk gräslök, hackad (färsk eller fryst). 1-2 tsk Dijonsenap, (kan uteslutas). Glöm inte att tävla om ett bak-kit, (tävlingen pågår t o m den 6 november)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.