Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Rör ihopingrediensernaoch låt stå i kylen tills det är dags att servera
Idag hag jag lagat laxtill lunch igen, men den här gången tillsammans med en varm romsåsoch räkor. Under tiden kan man ju passa på att vara ute i solen och ha det skönt
Tilllaxen gjorde jag en klassiskromsås, ett måste till sådan här sorts lax, och kokt potatis. Det var riktigt länge sedan som jag åt vanlig ugnsbakad lax men åh, så gott det är
På Kiwi, en matbutik här i Norge har de ett så kallat "God helg-erbjudande". God helg-erbjudandet är en finarebit färskt kött för 17 NOK. Det kan vara kycklingfilé, entrecote, lax eller lite vad som helst, oavsett så kostar det 17 NOK per bit, och det
Servera tillinkoktlax eller annan laxrätt. 2 dl crème fraiche. 12 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond. 150 g stenbitsrom, röd. 11 msk apelsin, finrivet skal. 1smaka av med salt och svartpepparBlanda samman alla ingredienseroch smaka av med salt, svartpeppar, fond ochapelsinzest
HUMMER- OCHROMSÅS. Slå den kokande lagen över laxenoch täck formen med plastfilm. Lägg de råa grönsakerna på laxentillsammans med den sotade schalottenlöken
Han enbart ha laxi ugnen med kokt potatisochdillsås, då äter han som bara den. Tänk att det kan vara så gott, enkelt att göra fisk eller rättare sagt lax
Limeochsojamarineradlax. Vänd gärna påsen någon gång under tiden så att alla lax får marineras. När det sedan är dags att grilla så läggs de på samtidigt som huvudråvaran, penslas med lite smält smör och saltas
Har inte haft något sug efter just lax på ett tag, likasåkyckling, men nu börjar jag smått kunna tänka mig att tillaga det igenoch denna gång blev det myyycket gott måste jag säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.