Strimlabacon och purjolök samt skär champinjonerna i mindre bitar. Stek baconetnågra minuter innan du lägger ner purjolöken samtchampinjonerna och låter dem steka med tills de är mjuka
Ceviche på lax på svenskt vis – med svenskasmaker är en rätt inspireradav det sydamerikanska sättet attservera fisk på där den marineras i citron- eller limejuice och smaksätts med chili
Hittadelaxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Det som gör det sista lyftet i smaken, är attstraxinnan de är klarar, pressa över en halv citron över filéerna
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästasmaken, om tid finns gör dagen före för bästasmak
Här kommer ett riktigt smarrigt recept till er på en krämig laxsås ni kanha till pastan. Pressa ur vattnet från spenaten och stek ihop med löken, smula över fiskbuljong
Det är alltid gott med fisk tycker jag och lax är enkelt atttillaga och variera. Den här gången gjorde jag en fetaoströra och bredde på och tillagade i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.