Om önskas dekoreras chokladbitarnamed smält choklad och Naturlig Dekoration hallon/jordgubb/blåbär. Till och med jag som inte är speciellt förtjust i lakrits, tycker att nedanstående recept blev en riktig höjdare
Det som jag tycker är så bra med den här sortens bakverk (förutom hur snabbt och smidigt det går) är att man inte behöver följa mått och ingredienser precist
Kärna ur dadlarna och mixa tillsammans med nötterna. Ställ i frysen medan du smälter chokladen. Häll över chokladen och toppa med kakaonibs och flingsalt
Krossa lavendeln blandad med en aning strösocker i en mortel. Fyll 12 mediumstora muffinsformar till drygt hälften och grädda dem i mitten av ugnen, 175º, i 15-20 minuter
Får jag för inspiration presentera något så pass fredgafestligt som härligt chokladiga chokladbitar, fyllda med hasselnötter, som riktigt smälter i munnen
En dag innan du bakar muffinsen häller du florsocker i en skål och blandar medmed lavendelblommor. Täck med plastfolie och stå över natten tills du ska använda del
Inlägget är ett samarbete med Kenwood / Blend-X Pro Blender CHOKLADBITAR. Ja ni kära läsare, den här kombinationen av söt choklad som smakar hasselnöt med syrlig lingon – och limegrädde till – perfekt
Chokladbitarmed kokosfyllning (ca 14 st). Ännu ett chokladrecept. kan inte låta bli. Jag blev lite sugen på Bounty för några dagar sedan och bestämde mig för att försöka mig på en hemmagjord, lite nyttigare variant
Rör sedan ihop det med äggsmeten. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.