Skiva och stek svampen med hälften av saltet och pepparn. Vispa mjölken och äggen i en skål tillsammans med resten av saltet och pepparn, när svampen är färdig stekt blanda i den i smeten och häll sedan i i en smörad stekpanna, lägg på ostskivorna och dela tomaterna och lägg ovanpå
Skala och skiva rabarbern, smörj en form med det flytande margarinet. lägg i rabarbern i formen. Blanda 2 msk socker med potatismjölet och strö över rabarbern så jämnt som det går
Idag bakar jag långpannebröd, och känner mig ytterst huslig. Bortsett från fusksurdegsbröd som man bara rör ihop, nattjäser och slabbar ut på en plåt, är det här det allra smidigaste brödet
Nu har strömmingen kommit här i inre skärgården. Det är roligare och nästan mer speciellt än kräftpremiären nuförtiden, när skaldjuren släppts fria när dett gäller inköp
God Morgon. Fortfarande ont och svullen under bröstbenet sedan jag ramlade eller rättare sagt snubblade och for in i bord så någon träning är inte aktuellt
I dag blir det varken fisk eller långkok, expressmiddag eller gryta här i Mårtenssons kök. Vi bjuder er istället på ett gott drinktips, passande med tanke både på säsong och veckodag
Idag har jag börjat jobba igen efter semestern och vardagen är åter här. Det är lite sorgligt när man tänker på hur fort sommaren har gått, men det är också ganska skönt att komma tillbaka till rutiner och bra vanor
Här kommer färsbiffar sist i receptnamnet, och det är helt enkelt för att pastasåsen med grönsaker, cambozolaost, grädde och crème fraiche blir så förbaskat god att den förtjänar att stå först
Dela denna artikel. Facebook. Twitter. Google Plus. Tipsa. Utskrift. Recept. Publicerad 14 november 2014 kl. 14. 07. Gör som på Stadshotellet - bjud på klassisk toast Skagen till förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.