Det blir inga stora desserter till var ochenmen det är så jag vill ha det. Lägg upp i spritspåse och lägg i kylen tills det är dags att använda blåbärsgrädden/moussen
Idag bjuder jag dig på en smaskig efterätt, Kokos- och chokladpannacotta toppad med blåbär. Här är recept på Kokos- och chokladpannacotta toppad med blåbär
salt & vitpeppar, nymald. Men just Creme Ninon är en soppa som görs på en tjock bas av ärtpuré och som precis innan servering får sig en skvätt champagne, vilket gör den extra lyxig och romantisk – man kan äventillsätta vispgrädde i slutet om man skippar pilgrimsmusslan
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Mixa samman mjöl och smör till en smulig massa, ochtillsätt sedan vattenoch arbeta samman till en fast deg
Har vaknat upp sent om sider till en solig lördag, efter en härlig fredag med god fredagsfika, lång cykleltur och sist men inte minst - en fantastiskt rolig kväll med en hel drös roliga, sköna kvinnor som alla samlats för att umgås med Erika som ska gifta sig om några veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.