Nu går verkligen dagarna in i varandra. Hjälp vilka mängder mat som går åt när alla är lediga och den friska luften gör oss alla vrålhungriga vid varenda måltid
Dels brukar jag inte lyckas så bra med degen och så brukar jag ändå skala bort kanten när jag äter. Utmaningen i Master Chef gick ut på att göra en perfekt quiche Lorraine, d
Vispa ihop ägg, grädde, senap, salt och peppar. Nagga med en gaffel och låt vila i kylen 30 min. Grädda på nedersta falsen i ugnen tills smeten stannat och fått fin färg, 3040 min
Just denna är fylld med krämig chèvreost och är prickig av gräslök. Quiche låter så tjusigt. Blanda till en smulig massa tillsammans med mjöl, salt och cayennepeppar, i matberedare eller med fingrarna
Blanda mjöl och salt i en bunke. Knåda snabbt samman till en grynig massa och tillsätt vattnet. Skär eller bryt bort de träiga ändarna på sparrisen och dela sparrisen i mindre bitar
Nästa gång blir det med lite socker i och lite jäst eller bakpulver och framför allt mindre salt. Det gick ju att äta, men var inte alls så där saftiga och perfekta som jag tänkt mig, nej
Första dagarna befinner jag mig på bedömningsmottagnigen. Jag får koppla upp CTG kurvor, tolka dom, leta efter fosterljud, ta lite prover, blodtryck och annat
Det känns som en sund viktnedgång och dieten tar inte kål på mig. Det har däremot blivit ett helt annat sätt att tänka på och omkring mat, vilket vi i och för sig har gjort annorlunda några månader men detta tankesett passar mig bra och jag är nöjd med den slags mat vi har på menyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.